Otvorenje izložbe povodom Međunarodnog dana žena

Gradska knjižnica “Mato Lovrak” Grubišno Polje i Centar za kulturu i informiranje dr. Franjo Tuđman i ove su godine povodom Međunarodnog dana žena organizirali “Izložbu ručnih radova”. Tako su posjetitelji imali priliku uživati u radovima koje su izradile vrijedne ruke članica Udruge Iglica, Centra za inkluziju i socijalne usluge, Centra za pomoć u kući Grubišno Polje i GDCK Grubišno Polje – dnevni boravak.
Svečano otvorenje izložbe održalo se 08.03.2016. u 11.00 sati, a tom prigodom je gradonačelnik Zlatko Mađeruh čestitao svim prisutnim pripadnicama ljepšeg spola njihov dan te im podijelio crvene ruže. Također je istaknuo kako mu je drago što su žene cijenjene u našem gradu, a što se vidi i po njihovom položaju kao voditeljica različitih ustanova i programa, kao i po općenitom utjecaju na rad u Grubišnom Polju. Program su dodatno svojom pjesmom uljepšali i tamburaši.

Izložba je otvorena do petka (11.03.2016.) od 8.00 do 14.00 sati, a budući da je ulaz slobodan, svakako iskoristite ovu priliku za pogledati prekrasne radove naših vrijednih žena.